Loading...

Ενημερωτική παρουσίαση του Προγράμματος Υποτροφιών του Αμερικανικού Κολλεγίου Ανατόλια για τους μαθητές της Ξάνθης και της Ροδόπης

 

Θεσσαλονίκη, 30 Μαρτίου 2016

Ενημερωτική παρουσίαση του Προγράμματος Υποτροφιών

του Αμερικανικού Κολλεγίου Ανατόλια

για τους μαθητές της Ξάνθης και της Ροδόπης

Σάββατο 9 Απριλίου 2016, 12:00, Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης

Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια διοργανώνει στην Ξάνθη, με την υποστήριξη της Φιλοπρόοδης Ένωσης Ξάνθης (ΦΕΞ), ενημερωτική παρουσίαση για τις υποτροφίες που προσφέρει σε μαθητές και μαθήτριες  της 6ης Δημοτικού των Νομών Ξάνθης και Ροδόπης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Απριλίου 2016, στις 12 το μεσημέρι, στις εγκαταστάσεις της ΦΕΞ (Αντίκα 7, Παλιά Πόλη).

Για τις περιοχές Ξάνθης και Ροδόπης, το Κολλέγιο Ανατόλια προσφέρει έως δύο εξαετείς (2) υποτροφίες διδάκτρων και τροφείων – με διαμονή στο οικοτροφείο του Κολλεγίου Ανατόλια  – για μαθητές που θα φοιτήσουν στην Α΄ τάξη Γυμνασίου κατά το σχολικό έτος 2016- 2017. Η υποτροφίες θα απονεμηθούν κατόπιν εξετάσεων στα Ελληνικά, στα Μαθηματικά και στα Αγγλικά στην ύλη της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου. Οι εξετάσεις θα γίνουν στην περιοχή από κλιμάκιο καθηγητών του Ανατόλια το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016. Για τη χορήγηση των υποτροφιών θα ληφθούν υπόψη εισοδηματικά κριτήρια.

Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια είναι ένας μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός με μακρά παράδοση και προσφορά σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. Ιδρύθηκε το 1886 στη Μερζιφούντα του Πόντου και το 1924 εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ταυτισμένο με την αριστεία, τις πρωτοποριακές εκπαιδευτικές δράσεις και το υψηλό διδακτικό επίπεδο το Κολλέγιο Ανατόλια έχει αναδειχθεί σε εκπαιδευτικό κέντρο με πανελλήνια και διεθνή αναγνώριση. Ο εκπαιδευτικός οργανισμός διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα υποτροφιών στην Ελλάδα το οποίο διευρύνει συνεχώς αυξάνοντας κάθε χρόνια τον αριθμό τους και προσθέτοντας νέες κατηγορίες.

Περισσότερες πληροφορίες για την ενημερωτική συνάντηση: 2310 398 203, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 
 

Share